Aktuality z diania v klube

V stredu 4. septembra 2024 čakal mužov Spartaka Myjava ich druhý zápas v rámci slovenskej pohárovej súťaže Slovnaft Cup 2024/2025, na ktorý vycestovali v horúcom letnom počasí na Záhorie, do Kopčian. Úvodný výkop duelu s domácim celkom bol naplánovaný na 17.00 h.

V rámci 5. kola 3. ligy 2024/2025 – skupiny Západ vycestovali hráči Spartaka Myjava v poslednú augustovú sobotu na južné Slovensko, aby si tu o 16.30 h zmerali sily s tímom ŠKF Sereď. Obmenenému mužstvu z kopaníc sa zatiaľ v sezóne nedarí podľa predstáv. Naposledy doma remizovali s Lehotou pod Vtáčnikom 1 : 1 a tak vstupovali do stretnutia s...

Vážení fanúšikovia, priaznivci ženského futbalu v Myjave! Máme tu pre vás jednu rýchlu ponuku, ktorá sa neodmieta. Je ňou autobusový výjazd na zápas ženskej Ligy majstrov do chorvátskeho Osijeku, kde proti domácemu tímu nastúpia hráčky Spartaka Myjava.

Prehľad zápasov tímov Spartaka Myjava

Pozvánka na ligový zápas
Spartak Myjava - MŠK FOMAT Martin

Spartak Myjava vás srdečne pozýva na domáci majstrovský zápas mužov v 3. lige - skupine Západ 2024/2025, ktorý sa uskutoční v piatok 19. septembra 2024 o 19.00 h na štadióne v Myjave. Súperom našich hráčov bude tím MŠK FOMAT Martin.

Príďte v hojnom počte podporiť futbalistov Spartaka v dôležitom dueli tohto súťažného ročníka a vychutnajte si dobrý futbal! Pozor! Vstup na štadión bude v tejto sezóne pre všetkých len cez hlavný vchod z Hodžovej ulice. Tešíme sa na vašu návštevu!

SME JEDEN TÍM!

Viac videí nájdete na našom youtube kanáli spartakmyjava.sk

SME JEDEN TÍM!
Futbalová hymna Spartaka Myjava.

AJ JA SOM SPARTAK!
Vďaka všetkým vám za podporu a pomoc.